AnaSayfa / Genel / Kahve falında su altında yüzmek

Kahve falında su altında yüzmek

Kahve falında su altında yüzmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında su altında yüzmek gördüyseniz:

  • Sizi yakından ilgilendiren her işte aynı yöntemi uygulayarak sonuca gitmeye çalışın.

Kahve falında suyun altında yüzmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine delalet eder.

Kahve falında suyun altından yüzmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına delalettir.

Kahve falında su altında yüzmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında deniz altında yüzmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz altında yüzdüğünü görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında altın içinde yüzmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, dolayısıyla geleceğine inanılır.

Kahve falında su birikintisinde yüzmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanal suyunda yüzmek rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir