AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet yıkadığını görmek

Kahve falında tuvalet yıkadığını görmek

Kahve falında tuvalet yıkadığını görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, ele geçecek haram mal ve paraya, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalet yıkadığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlar ya da geri dönüşler söz konusu olabilir.

Kahve falında hortumla tuvalet yıkamak iyiliğe kavuşacağına, kötü sözler duylacağına yorulur.

Kahve falında tuvalette bulaşık yıkamak deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında tuvalette el yıkamak daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza tabir olunur.

Kahve falında tuvalette kaka yıkamak verilen emeğin boşa gideceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suyla tuvalet yıkamak istediği her şeyi elde edebileceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boklu tuvalet yıkamak güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalet yıkadığını görmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, kazancın yar yarıya düşeceğine yorulur.

Kahve falında tuvaleti suyla yıkamak diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir