AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalette ellerini yıkamak

Kahve falında tuvalette ellerini yıkamak

Kahve falında tuvalette ellerini yıkamak esenliğe ve feraha kavuşacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalette ellerini yıkamak gördüyseniz:

  • Arkadalarınızı bir araya getirebilir veya davet edebilirsiniz.

Kahve falında tuvalette ellerini yıkamak çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine yorulur.

Kahve falında tuvalette el yıkamak kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, beklenmedik kapıların açılmasına işarettir.

Kahve falında tuvalet banyo yıkamak ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine delalettir.

Kahve falında tuvalette ayak yıkamak kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvaleti hortumla yıkamak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvaleti suyla yıkamak kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine tabir olunur.

Kahve falında boklu tuvalet yıkamak yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında suyla tuvalet yıkamak bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir