AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyla oynamak

Kahve falında suyla oynamak

Kahve falında suyla oynamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında suyla oynamak gördüyseniz:

  • Hali hazırda devam eden olaylar veya rutin akışınız sizi sıkmaya başladıysa, artık bazı şeyleri değiştirmenin zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında suyla oynamak tasaların ve üzüntülerin biteceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde oynamak ters giden bir durumla karşılaşılacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine delalettir.

Kahve falında timsahla oynamak borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında beyzbol oynamak bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında roman havası oynamak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine rivayet eder.

Kahve falında talih oyunları oynamak ruhlarına mevlit okutacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işarettir.

Kahve falında basket topu oynamak eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin saçıyla oynamak neşenin yerine geleceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir