Kahve falında birinin saçıyla oynamak

Kahve falında birinin saçıyla oynamak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, önündeki engelleri aşamayacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında birinin saçıyla oynamak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sinema, tiyatro gibi bir sanat aktivitesinde bulunmanız olasıdır.

Kahve falında saç oynamak işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının saçıyla oynamak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birinin saçıyla oynamak beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarla oynamak darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında erkek saçıyla oynamak bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçıyla oynamak geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarıyla oynamak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında saçla oynamak can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir