AnaSayfa / Genel / Kahve falında suya düşüp çıkmak

Kahve falında suya düşüp çıkmak

Kahve falında suya düşüp çıkmak evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, işlerinin rast gideceğine, kimseye borçlanmayacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, çok mutlu edeceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suya düşüp çıkmak gördüyseniz:

  • Size maddi manevi bedel ödetebilecek potansiyele sahip ölçüsüz kişilerden uzak durun.

Kahve falında suya düşüp çıkmak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına işaret eder.

Kahve falında düşen uçaktan sağ çıkmak daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında çukura düşüp çıkmak aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lağıma düşüp çıkmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında düşüp çıkmak hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, para sıkıntısından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında uçuruma düşüp çıkmak kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına alamet eder.

Kahve falında denize düşüp çıkmak çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun üstüne çıkmak başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir