AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize düşüp çıkmak

Kahve falında denize düşüp çıkmak

Kahve falında denize düşüp çıkmak zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, Allah’ın yolundan gideceğine rivayet eder.

Kahve falında denize düşüp çıkmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes nasıl davranmak istiyorsa öyle davransın.

Kahve falında denize düşüp çıkmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşen uçaktan sağ çıkmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çukura düşüp çıkmak hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında düşüp çıkmak baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suya düşüp çıkmak Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına işarettir.

Kahve falında lağıma düşüp çıkmak tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında uçuruma düşüp çıkmak kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine rivayet eder.

Kahve falında denizden kıyıya çıkmak kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir