AnaSayfa / Genel / Kahve falında azrail aleyhisselamı görmek

Kahve falında azrail aleyhisselamı görmek

Kahve falında azrail aleyhisselamı görmek maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, darlık içine düşeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, yani babasına benzeyeceğine, kazancın devamlı olacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine alamet eder.

Kahve falında azrail aleyhisselamı gördüyseniz:

  • Dostlarınızı uzun bir süredir ihmal ediyorsunuz.

Kahve falında musa aleyhisselamı görmek aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında davud aleyhisselamı görmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında yusuf aleyhisselamı görmek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine yorulur.

Kahve falında hızır aleyhisselamı görmek çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hızır aleyhisselamın elini öpmek şansın açılacağına, şansının her zaman kendinden yana gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yunus aleyhisselamı görmek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında israfil aleyhisselamı görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, sorunların üzüntülere neden olacağına işaret eder.

Kahve falında azrail aleyhisselamı görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir