AnaSayfa / Genel / Kahve falında musa aleyhisselamı görmek

Kahve falında musa aleyhisselamı görmek

Kahve falında musa aleyhisselamı görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında musa aleyhisselamı gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bir fırsat yeteneklerinizi farklı şekilde kullanabilmeniz için olanak yaratabilir.

Kahve falında musa aleyhisselamı görmek işlerinde bereketin ve verimin artacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında israfil aleyhisselamı görmek ikinci bir şans vereceğine, zafer elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında hızır aleyhisselamın elini öpmek dürüst bir şekilde yaşayacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına inanılır.

Kahve falında adem aleyhisselamı görmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, rahat bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cebrail aleyhisselamı görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hızır aleyhisselamı konuşmak yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında ibrahim aleyhisselamı görmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yusuf aleyhisselamı görmek maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir