AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütyen çıkarmak

Kahve falında sütyen çıkarmak

Kahve falında sütyen çıkarmak hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına delalet eder.

Kahve falında sütyen çıkarmak gördüyseniz:

  • Yeni iş birlikleri, ortaklıklar veya ilişkiler söz konusu, yanaşan gemiyi kaçırmamanızda fayda var.

Kahve falında sütyen çıkarmak adının hiç yok yere lekeleneceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sütyenini çıkarmak daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına işaret eder.

Kahve falında sütyenle gezmek bozulan sağlığın düzeleceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütyen hediye almak kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ten rengi sütyen görmek kırgınlıkların geçeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında rengarenk sütyen görmek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yırtık sütyen görmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında dantelli sütyen görmek maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, gülen yüzünün solacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir