AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütün içinde balık görmek

Kahve falında sütün içinde balık görmek

Kahve falında sütün içinde balık görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, önemli atılımlar yapacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine yorulur.

Kahve falında sütün içinde balık gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı işleri daha iyi yapabilmesi, daha verimli sonuçlar alabilmesi ya da daha hızlı ilerleyebilmesi için fikirleriniz olabilir.

Kahve falında sütün içinde balık görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında tabak içinde süt görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şişe içinde süt görmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabın içinde süt görmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde süt görmek canının sağ olacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sütün içinde karınca görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sütün içinde kıl görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine inanılır.

Kahve falında sütün içinde yumurta görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ufkunun açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir