AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütlü tatlı yaptığını görmek

Kahve falında sütlü tatlı yaptığını görmek

Kahve falında sütlü tatlı yaptığını görmek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, gelirinin düşeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında sütlü tatlı yaptığını gördüyseniz:

  • Özgürce hareket ediyorsunuz.

Kahve falında sütlü tatlı pişirmek azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında sütlü tatlı yapmak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sütlü tatlı görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine işarettir.

Kahve falında sütlü tatlı yediğini görmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına inanılır.

Kahve falında sütlü incir tatlısı görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında sütlü tatlı yemek evindeki huzurun bozulacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sütlü tatlı ikram etmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sütlü tatlı yaptığını görmek hep yerinde sayacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir