AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütlü tatlı yemek

Kahve falında sütlü tatlı yemek

Kahve falında sütlü tatlı yemek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, isyan edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sütlü tatlı yemek gördüyseniz:

  • İsteklerinizi ya da fikirlerinizi net şekilde ifade edemezseniz yanlış anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında sütlü tatlı yemek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sütlü tatlı görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sütlü incir tatlısı görmek dönülmez yollara gireceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında sütlü irmik tatlısı görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütlü tatlı pişirmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına inanılır.

Kahve falında sütlü tatlı yediğini görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında sütlü tatlı yapmak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sütlü tatlı ikram etmek huzurunun eski haline döneceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir