AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütlü çikolata görmek

Kahve falında sütlü çikolata görmek

Kahve falında sütlü çikolata görmek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, garanti olacak makama oturacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine yorulur.

Kahve falında sütlü çikolata gördüyseniz:

  • Çok istediğiniz bir aktiviteye katılamamanız olasıdır.

Kahve falında sütlü çikolata yemek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına işaret eder.

Kahve falında sütlü çikolata görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sütlü nescafe görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sütlü ekmek yemek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına yorulur.

Kahve falında sütlü kaymak yemek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine delalet eder.

Kahve falında sütlü tatlı pişirmek hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, rızık eksikliği yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sütlü nuriye görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, isyan edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sütlü corba yemek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir