AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütlü nuriye görmek

Kahve falında sütlü nuriye görmek

Kahve falında sütlü nuriye görmek çok mutlu olacağına, sevineceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, hanesine huzurun dolacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine işaret eder.

Kahve falında sütlü nuriye gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı yürütme veya ortaya koyma konusunda ısrarcı ya da inatçı olabilirsiniz.

Kahve falında sütlü nuriye görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına tabir olunur.

Kahve falında sütlü mısır görmek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine yorulur.

Kahve falında sütlü çikolata yemek fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine rivayet eder.

Kahve falında sütlü inek görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sütlü pirinç görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine yorulur.

Kahve falında sütlü kahve içtiğini görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine işarettir.

Kahve falında sütlü kahve rengi görmek maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sütlü çay görmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir