AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurtalı pide görmek

Kahve falında yumurtalı pide görmek

Kahve falında yumurtalı pide görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, çok hayırlı insan olunacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yumurtalı pide gördüyseniz:

  • Yeni aşklara yelken açmak için kıpır kıpırsınız.

Kahve falında yumurtalı pide görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında pide satmak yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına inanılır.

Kahve falında fırından sıcak pide almak sorunların yeni sorunlar doğuracağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fırından pide almak Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalet eder.

Kahve falında saç pidesi görmek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taze pide görmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, afiyette ve keyifte olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pide pişirmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pide yaptığını görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir