AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt mısır görmek

Kahve falında süt mısır görmek

Kahve falında süt mısır görmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, büyük adımlar atılacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, işlerindeki karın artacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında süt mısır gördüyseniz:

  • Tereddütlü durumlar, planlar veya programlar çok yakında geride kalacak.

Kahve falında süt mısır toplamak neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında süt mısırı yemek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına rivayet eder.

Kahve falında süt mısır yemek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, malvarlığının çok daha artacağına yorulur.

Kahve falında süt mısırı toplamak büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süt mısır görmek kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süt mısır yediğini görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, büyük bir işin sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında mısırcı görmek sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynamış mısır yemek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir