AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt kaymağı görmek

Kahve falında süt kaymağı görmek

Kahve falında süt kaymağı görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine delalet eder.

Kahve falında süt kaymağı gördüyseniz:

  • İşinizdeki bazı zorluklar ortadan kalkabilir ya da daha güzel bir işe geçebilirsiniz.

Kahve falında süt kaymak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sütün kaymağını almak maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında süt kaymağı yemek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında süt kaymağı görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında kaymak tutmuş süt görmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sütün üstünden kaymak almak deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına alamet eder.

Kahve falında kaymaklı süt içmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, endişelerinin son bulacağına yorulur.

Kahve falında sütün kaymağını görmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir