AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaymaklı süt içmek

Kahve falında kaymaklı süt içmek

Kahve falında kaymaklı süt içmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, üzüntülü haberler alacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine yorulur.

Kahve falında kaymaklı süt içmek gördüyseniz:

  • Tavırlarınızdaki veya bazı konulardaki inançlarınızdaki değişiklikler olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kaymaklı süt içmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sütün kaymağını almak fırsatların istenmeden harcanacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süt kaymağı yemek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına tabir olunur.

Kahve falında sütün kaymağını yemek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaymak tutmuş süt görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sütün üstünden kaymak almak içinin ve kafasının rahatlayacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kaymaklı süt görmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına delalettir.

Kahve falında sütün kaymağını görmek kısmetin ve başarının engelleneceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir