AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütün kaymağını almak

Kahve falında sütün kaymağını almak

Kahve falında sütün kaymağını almak uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, büyük atılımlarda bulunacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Kahve falında sütün kaymağını almak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz dedikodular yüzünden bozulabilir.

Kahve falında sütün üstünden kaymak almak işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, takdir edileceğine alamet eder.

Kahve falında süt kaymağı yemek darlık çektiği günlerini unutacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sütün kaymağını almak yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sütün kaymağını görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaymak tutmuş süt görmek dünyasının bir anda değişeceğine, işlerinin çok iyi gideceğine tabir olunur.

Kahve falında süt kaymak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süt kaymağı görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında sütün kaymağını yemek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir