AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt kardeşini görmek

Kahve falında süt kardeşini görmek

Kahve falında süt kardeşini görmek işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, işlerin de hafifleyeceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süt kardeşini gördüyseniz:

  • Çalışmadan ödüllendirilmeyi beklemek yanlış olabilir.

Kahve falında süt kardeş görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, çok sevinçli haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süt kardeşini görmek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşine süt vermek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sütçüden süt almak evlatlarından memnun olacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine inanılır.

Kahve falında yere süt döküldüğünü görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğe kaşıkla süt vermek zorlukların ve çilelerin azalacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında köpeklere süt vermek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına yorulur.

Kahve falında anne sütü aktığını görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir