AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşine süt vermek

Kahve falında kardeşine süt vermek

Kahve falında kardeşine süt vermek dişe diş savaşacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında kardeşine süt vermek gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da zayıf değilsiniz.

Kahve falında süt kardeş görmek canın derdine düşeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında süt kardeşini görmek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine yorulur.

Kahve falında kardeşine süt vermek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bal ve süt görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe memeden süt vermek rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının bebeğine süt emzirmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına yorulur.

Kahve falında başkasının memesinden süt aktığını görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, işinde büyük başarılar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yoğurt süt görmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, işlerin bozulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir