AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe kaşıkla süt vermek

Kahve falında bebeğe kaşıkla süt vermek

Kahve falında bebeğe kaşıkla süt vermek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğe kaşıkla süt vermek gördüyseniz:

  • İş yaşamında yeni başlayabilecek yurt dışı bağlantılarının size büyük bir katkısı olacak.

Kahve falında bebeğe kaşıkla süt vermek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek ve süt görmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında süt gelmediği halde bebek emzirmek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek emzirirken süt görmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süt emen bebek görmek ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında bir bebeğe süt verdiğini görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, maddi durumun düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğine süt emzirmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında bebek için süt sağmak borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir