AnaSayfa / Genel / Kahve falında çam ağacını yanarken görmek

Kahve falında çam ağacını yanarken görmek

Kahve falında çam ağacını yanarken görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, karşılığını bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına inanılır.

Kahve falında çam ağacını yanarken gördüyseniz:

  • Gizli ajandası olan kişilere dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında çam ağacını yanarken görmek pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine işarettir.

Kahve falında yanan çam ağacı görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçede çam ağacı görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çam ağacı görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çam ağacına tırmanmak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına yorulur.

Kahve falında devrilmiş çam ağacı görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çam ağacı kesmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çam ağacının yıkıldığını görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir