AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş süs balıkları görmek

Kahve falında ölmüş süs balıkları görmek

Kahve falında ölmüş süs balıkları görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, harama göz dikmeyeceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, bir organizasyona katılacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş süs balıkları gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler bazı planlarınıza ya da işlerinize karışabilirler.

Kahve falında ölü süs balık görmek ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında siyah süs balığı görmek yeni işler peşinde koşulacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında süs balık yemek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süs balığı yemek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine inanılır.

Kahve falında süs balığın öldüğünü görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına delalettir.

Kahve falında sarı süs balığı görmek mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında küçük süs balığı görmek kötü sözler duyulacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru süs balığı görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, feraha ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir