AnaSayfa / Genel / Kahve falında süs balığı aldığını görmek

Kahve falında süs balığı aldığını görmek

Kahve falında süs balığı aldığını görmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, geri plana düşeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında süs balığı aldığını gördüyseniz:

  • Olan biteni tam olarak anlayabilmek için zaman istemelisiniz.

Kahve falında süs balığı aldığını görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü süs balık görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında süs balığın öldüğünü görmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah süs balığı görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine işaret eder.

Kahve falında süs balığı almak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi süs balığı görmek sağlık problemleri yaşamayacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında süs balığı satın almak sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, işlerinin rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında süs balık yemek sağlığından olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir