AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah süs balığı görmek

Kahve falında siyah süs balığı görmek

Kahve falında siyah süs balığı görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah süs balığı gördüyseniz:

  • İki türlü olay ön planda: İlki, uluorta herkesin gördüğü olaylar, diğeri ise, arka planda gelişenler.

Kahve falında siyah süs balığı görmek işlerinin yarım kalacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süs balığı öldürmek rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, fesada bulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süs balığı tutmak evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süs balık görmek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş süs balığı görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ölü süs balığı görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı süs balığı görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru süs balığı görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir