AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı kavun görmek

Kahve falında sarı kavun görmek

Kahve falında sarı kavun görmek rahatlık içinde yaşayacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında sarı kavun gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyleri çok fazla büyütüyorsunuz.

Kahve falında sarı kavun yemek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine işaret eder.

Kahve falında sarı kavun görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına yorulur.

Kahve falında dilimlenmiş kavun görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mevsimsiz kavun görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinden kavun almak yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil kavun görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavun karpuz görmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmış kavun görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir