AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürmeli birini görmek

Kahve falında sürmeli birini görmek

Kahve falında sürmeli birini görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, tüm dileklerinin gerçek olacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalet eder.

Kahve falında sürmeli birini gördüyseniz:

  • Ani tepkiler zarar verebilir.

Kahve falında kendini sürmeli görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına yorulur.

Kahve falında gözleri sürmeli bebek görmek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sürmeli birini görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine delalettir.

Kahve falında gözleri sürmeli erkek görmek büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına inanılır.

Kahve falında gözü sürmeli görmek gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında sürmeli erkek görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerini sürmeli görmek herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sürmeli kadın görmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir