AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini sürmeli görmek

Kahve falında kendini sürmeli görmek

Kahve falında kendini sürmeli görmek belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, yetki ve imza sahibi olacağına, insanların saygısının kazanılacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında kendini sürmeli gördüyseniz:

  • Maceraya atılma isteğiniz artıyor.

Kahve falında sürmeli görmek aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sürmeli birini görmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında gözlerini sürmeli görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında gözleri sürmeli görmek eğleneceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında gözünü sürmeli görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, bol rızık sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürmeli kadın görmek başının hiç dara düşmeyeceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine inanılır.

Kahve falında gözleri sürmeli erkek görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini sürmeli görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir