AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözü sürmeli görmek

Kahve falında gözü sürmeli görmek

Kahve falında gözü sürmeli görmek zararın telafi edileceğine, dünyasının bir anda değişeceğine, işlerinin yaver gideceğine, büyük kazanç elde edeceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında gözü sürmeli gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz sizin için ilham verici veya bilgilendiri olabilir.

Kahve falında gözleri sürmeli bebek görmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına işarettir.

Kahve falında gözünü sürmeli görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında gözleri sürmeli görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında gözleri sürmeli erkek görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında gözü sürmeli erkek görmek zor zamanların sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine delalettir.

Kahve falında gözlerini sürmeli görmek alım zorluğu yaşamayacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında gözü sürmeli görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine inanılır.

Kahve falında erkeği sürmeli görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir