AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli seyahat etmek

Kahve falında sürekli seyahat etmek

Kahve falında sürekli seyahat etmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında sürekli seyahat etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin akıldan uzak hareketleri nedeniyle olayların dışında kalırsanız, belli düzenlemeleri onarmaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında sürekli seyahat etmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında araçla seyahat etmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında seyahat hazırlığı yapmak yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanla seyahat etmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, insanlara olan güvenin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemi seyahatine çıkmak bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, helal rızık yiyeceğine delalet eder.

Kahve falında seyahat için hazırlanmak birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına işaret eder.

Kahve falında birisiyle seyahat etmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında otobusle seyahat etmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir