AnaSayfa / Genel / Kahve falında araçla seyahat etmek

Kahve falında araçla seyahat etmek

Kahve falında araçla seyahat etmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, sıkıntılarını atlatacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, yarar getireceğine, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, hastalıkların uzak duracağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araçla seyahat etmek gördüyseniz:

  • Sizin için önemli bir işi, projeyi, planı ya da herhangi birşeyi bir üst seviyeye taşımak için gerekli herşeye sahipsiniz.

Kahve falında araçla seyahat etmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ticari araç görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında araç sürmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, bolluğun ve bereketin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araç konvoyu görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında araç almak büyük sıkıntıları olmayacağına, durgunlaşacağına alamet eder.

Kahve falında araçla denize düşmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sorunlar altında ezileceğine inanılır.

Kahve falında araç plakası görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yanan araç görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir