AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli örümcek görmek

Kahve falında sürekli örümcek görmek

Kahve falında sürekli örümcek görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli örümcek gördüyseniz:

  • En ufak bir boşlukta kaleye gol yeme ihtimaliniz var.

Kahve falında sürekli örümcek görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli aynı ölüyü görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli saç yıkamak öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına inanılır.

Kahve falında sürekli merdiven çıkmak elden çıkan malların geri kazanılacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına işarettir.

Kahve falında sürekli gelinlik görmek işyerini kapatacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli aynı kişiyle kavga etmek düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında sürekli tuvalete gittiğini görmek zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında sürekli temizlik yapmak uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir