AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli saç yıkamak

Kahve falında sürekli saç yıkamak

Kahve falında sürekli saç yıkamak hayatının afiyet içinde geçeceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, garanti olacak bir yer edineceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, her zaman haklının yanında olacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli saç yıkamak gördüyseniz:

  • İş birlikleri veya ilişkiler sizi bazı konularda engelleyebilir.

Kahve falında sürekli saç yıkamak aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, işlerin artacağına alamet eder.

Kahve falında sürekli çamaşır yıkamak yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin saçını yıkadığını görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, önünün açık olacağına inanılır.

Kahve falında ölü saçı yıkamak bir hastalıktan kurtulunacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına işarettir.

Kahve falında banyoda saç yıkamak kendisinden hayır beklenemeyen dosta, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızının saçını yıkadığını görmek fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek saçı yıkamak çok büyük kazanç sağlanacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağmurda saç yıkamak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir