AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli ağlamak

Kahve falında sürekli ağlamak

Kahve falında sürekli ağlamak bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında sürekli ağlamak gördüyseniz:

  • Üzerinizde genel bir isteksizlik olabilir.

Kahve falında sürekli ağlamak içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi sürekli görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli ölen anneyi görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli yemek yediğini görmek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, sadaka ya da zekat vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli zıplamak rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, helal kazanca sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında sürekli bir kızı görmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına yorulur.

Kahve falında sürekli ev değiştirmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sürekli eski sevgili görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir