AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli gezmek

Kahve falında sürekli gezmek

Kahve falında sürekli gezmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, hayallerinin gerçek olacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürekli gezmek gördüyseniz:

  • Hızlı gelişmelerin arasında neler olup bittiğini anlamaya çalışmak çölde su aramak kadar zor olabilir.

Kahve falında sürekli gezmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında sürekli ayetel kürsi okumak içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli eşinin aldattığını görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli balgam çıkarmak uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına inanılır.

Kahve falında sürekli kapı açmak el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli erkek çocuğu görmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye işaret eder.

Kahve falında sürekli giyinmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli gelinlik görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir