AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli karabasan görmek

Kahve falında sürekli karabasan görmek

Kahve falında sürekli karabasan görmek mutluluğundan olacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, borçlarından kurtulacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalettir.

Kahve falında sürekli karabasan gördüyseniz:

  • Ya da bazı kişiler bazı olayları yatıştırma konusunu size bırakabilirler.

Kahve falında sürekli karabasan görmek onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına inanılır.

Kahve falında karabasandan kurtulmak çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karabasan görmek büyük başarıla kazanacağına, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karabasanla konuşmak daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında karabasan olmak manevi mutluluğu tadacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında karabasan öldürmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karabasan bastığını görmek sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karabasan yakalamak kendisini daha rahat hissedeceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir