AnaSayfa / Genel / Kahve falında karabasanla konuşmak

Kahve falında karabasanla konuşmak

Kahve falında karabasanla konuşmak kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, rahat bir hayat sağlayacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına delalet eder.

Kahve falında karabasanla konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerin sonlanmasını istemiyorsanız politik olmanız gerekecek.

Kahve falında karabasanla konuşmak atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karabasan görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karabasan dövmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine yorulur.

Kahve falında karabasan basması görmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında karabasan olmak az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karabasan öldürmek herkesin desteğinin alınacağına, başarısının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında karabasandan kurtulmak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine alamet eder.

Kahve falında sürekli karabasan görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir