AnaSayfa / Genel / Kahve falında karabasan görmek

Kahve falında karabasan görmek

Kahve falında karabasan görmek kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında karabasan gördüyseniz:

  • Karşı tarafın ısrarcı fikirleri, aşırı talepleri ya da yerine getirilmesi zor istekler kolay kolay değişmeyeceğe benziyor.

Kahve falında karabasan olmak mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, başarılı bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında karabasan görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında karabasan yakalamak eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında karabasandan kurtulmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında sık sık karabasan görmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, hayatına bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karabasan geldiğini görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karabasan bastığını görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında karabasanla konuşmak karar vermekte güçlük çekeceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir