AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının işediğini görmek

Kahve falında kızının işediğini görmek

Kahve falında kızının işediğini görmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, sıkıntının günden güne artacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, hastalıklara şifa bulunacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kızının işediğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda temelsiz suçlamalar keyfinizi kaçırabilir.

Kahve falında bir kızın işediğini görmek bilincin artacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızının işediğini görmek problemleri teker teker çözeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilisinin işediğini görmek kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının altına işediğini görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin üzerinize işediğini görmek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine işarettir.

Kahve falında siyah işediğini görmek işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, güzel günlerin kapıda olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının üzerine işediğini görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında halıya işediğini görmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir