AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli birini aramak

Kahve falında sürekli birini aramak

Kahve falında sürekli birini aramak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, maddi zararlara uğrayacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine işaret eder.

Kahve falında sürekli birini aramak gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi yanlış bir tavır sergilemeniz geleceğiniz üzerinde etkisi olabilecek kişilerle sorun yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında sürekli birini aramak kuş gibi hafifleyeceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sürekli aynı kişiyle kavga etmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine yorulur.

Kahve falında sürekli burun temizlemek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında sürekli gezmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, sorunların tarihe karışacağına işaret eder.

Kahve falında sürekli eşini görmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli eşinin aldattığını görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında sürekli erkek çocuğu görmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, kızgınlıkların geçeceğine işarettir.

Kahve falında sürekli okul görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir