AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli araba sürmek

Kahve falında sürekli araba sürmek

Kahve falında sürekli araba sürmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sürekli araba sürmek gördüyseniz:

  • Bittiğini zannettiğiniz bir iş, sizi şaşırtarak yeniden karşınıza çıkabilir.

Kahve falında sürekli araba sürmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sürekli araba kullanmak hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında sürekli araba görmek kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, doyasıya sefasını süreceğine yorulur.

Kahve falında çok hızlı araba sürmek değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına yorulur.

Kahve falında at arabasına sürmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında araba sürmek işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, çok sorunlu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında arabayı geri geri sürmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına yorulur.

Kahve falında yokuş yukarı araba sürmek büyük üzüntülere sebep olacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir