AnaSayfa / Genel / Kahve falında sünnet edilen birini görmek

Kahve falında sünnet edilen birini görmek

Kahve falında sünnet edilen birini görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret eder.

Kahve falında sünnet edilen birini gördüyseniz:

  • Verilen tavsiyeler hoşunuza gitmeyebilir.

Kahve falında bebeği sünnet ettirmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebeği sünnet ettirmek alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında başkasının sünnet edildiğini görmek bir uzmana başvurulacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının sünnet edildiğini görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında sünnet ettirmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, ağız tadı ile yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek sünnet ettirmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğu sünnet ettirmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, kötü sözler duylacağına işarettir.

Kahve falında birini sünnet ettirmek yeni bir çevre edinileceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir