AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğini sünnet ettirmek

Kahve falında bebeğini sünnet ettirmek

Kahve falında bebeğini sünnet ettirmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine delalettir.

Kahve falında bebeğini sünnet ettirmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler, sanatsal başlıklı konular veya estetik alanlarda davetler, teklifler veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında bebeği sünnet ettirmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğini sünnet ettirmek çok büyük başarılar kazanılacağına, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına işaret eder.

Kahve falında erkek bebeği sünnet ettirmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine inanılır.

Kahve falında bebek sünnet ettirmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında erkek çocuğu sünnet ettirmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğu sünnet ettirmek gün yüzü görmeyeceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine delalettir.

Kahve falında sünnet edildiğini görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sünnet edilen birini görmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir