AnaSayfa / Genel / Kahve falında sumak toplamak

Kahve falında sumak toplamak

Kahve falında sumak toplamak keyfinin olmayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sumak toplamak gördüyseniz:

  • Sorunlar ne olursa olsun başınızı kaşıyacak vakit bulamayabilirsiniz.

Kahve falında sumak toplamak haksızlık edeceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sumak yemek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine işarettir.

Kahve falında sumak ağacı görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında sumak ekşisi görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına işarettir.

Kahve falında iğde ağacından iğde toplamak arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çöpten para toplamak ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına inanılır.

Kahve falında sarı üzüm toplamak yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, sorunsuz geçeceğine işarettir.

Kahve falında mavi kapak toplamak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir