AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulu tarla görmek

Kahve falında sulu tarla görmek

Kahve falında sulu tarla görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına rivayet eder.

Kahve falında sulu tarla gördüyseniz:

  • Israrlı bir yaklaşımınız dikkatleri üzerinize toplamanıza neden olabilir.

Kahve falında sulu tarla görmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanık sulu havuz görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına rivayet eder.

Kahve falında sulu armut yemek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sulu kum görmek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sulu bahçe görmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sulu kuyuya düşmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sulu bal görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına alamet eder.

Kahve falında sulu patates yemeği görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir