AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulu boya görmek

Kahve falında sulu boya görmek

Kahve falında sulu boya görmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine işaret eder.

Kahve falında sulu boya gördüyseniz:

  • Ev ya da işinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında sulu boya yapmak zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında sulu boya almak en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sulu boya fırçası görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sulu boya görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sulu kan görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında sulu armut yemek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında sulu bal görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sulu çamura düşmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, kazançların artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir