AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulu erik yemek

Kahve falında sulu erik yemek

Kahve falında sulu erik yemek zaaflarına kapılacağına, şerefli bir hayat süreceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına alamet eder.

Kahve falında sulu erik yemek gördüyseniz:

  • Beyaz dediğinizde siyah anlayan, siyah dediğinizde beyaz diyen kişiler veya hiçbiri değilse, tamamen karışıklıklara bağlı yanlış anlaşılmalar sabrınızı sınamanızı sağlayabilir.

Kahve falında sulu erik yemek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sulu köfte yemeği görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında sulu karpuz yemek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sulu portakal yemek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sulu yemek görmek bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, ağız tadının da kaçacağına yorulur.

Kahve falında sulu armut yemek geniş bir ev satın alacağına, rahatın yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sulu etli yemek yemek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında sulu yemek yemek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir