AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulu patates görmek

Kahve falında sulu patates görmek

Kahve falında sulu patates görmek şansın yaver gideceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sulu patates gördüyseniz:

  • Bazı konularda endişeleriniz varsa yavaş yavaş rahatlayabilirsiniz.

Kahve falında patates sulusu görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında patates sulusu yemek zengin bir hayat süreceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sulu patates yemeği yemek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında sulu patates görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında sulu patates yemeği görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya tabir olunur.

Kahve falında sulu patates yemek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nohut sulusu görmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sulu yumurta görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir